15 de jul. 2008

El Torneig de cavalls!

Síii! Primeres imatges del primer torneig de cavalleria! Una vegada més va ser un èxit, tot i que no arribéssim a trencar cap llança... imagineu-vos el dia que en trenquem una!! jajajaaj!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mola!!! A on va ser? Tens algun video d'aixo? Qui cavalcava? Algun dia posaras detalls en un post? Hi ha vida intel.ligent a l'univers?

Anònim ha dit...

I jo m'ho vaig perdre..sniff,sniff Pero juro que un dia seré jo qui trenqui la llança ( encara que sigui contra una columna..:)

Anònim ha dit...

El dia que es trenquin les llances si que alucinareu, aquesta vegada no es van trencar(encara que si que van tocar l'escut del contrincant),peró a la próxima segur que es trenquen. MOLT DIVERTIT tot el torneig.

Anònim ha dit...

eeehh..caballos y todo... me pareció un buen formato el espectaculo, el segundo día brilló un poco mas..,un noble avaro y despiadado, un caballero negro sin capa ni modales, una Elena rebuena y muerta prematura y un rudo y tardío caballero de buenas intenciones,todos los ingredientes.. ahún no rompiendo el lance, la intención también golpeó en forma de astillas..la suerte hizo el resto.me gustó vuestro show, felisintats o como se diga por allá..espero veros en años venideros.saludos!