24 de juny 2007

Roda Premsa Sant Ferran

Segona Roda de Premsa de Drakonia en menys d'una setmana... Aquesta vegada es presentaven les "Nits a Sant Ferran", animacions i espectacles al Castell de Sant Ferran els caps de setmana de Juliol i Agost! Falten menys de 15 dies per inaugurar i no hem fet ni la meitat de la feina... no podia ser d'una altra manera tractant-se de Drakonia, jeje.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I la corbata i l'americana que??? no es pot fer una roda de premsa sense anar vestit com un yuppie!! :DDD
Suposo que no tindras temps pero estaria be penjar fotos+comentaris del "making of" de Sant Ferran. Com sera tot el tema? Rollo visites Besalu? Anys 1800?
Per cert, quan tinguis un rato em gtalkes. Tema negocis...

Vladimir ha dit...

Res de corbates, no son lo meu... jeje. Intentaré penjar alguna foto del making, a veure si tinc temps! Serà rollo parc temàtic. És a dir, s'obrirà 4hores de divendres a diumenge i la gent podrà fer diferents activitats (passejar amb carruatges, sopar, fer-se fotos, etc) a més de veure les animacions i espectacles que farem de manera continuada. Tot l'espai estarà ambientat al segle XIX i XX. No ho montem nosaltres directament sinó una empresa amb la qual i tenim estreta col·laboració. Quan tingui temps em conecto al gtalk!